3: There are twelve of us, so get into the car at the same time. a) we don t all b) we can t all c) all we may not d) all we can t

Dimension: px
Commencer à balayer dès la page:

Download "3: There are twelve of us, so get into the car at the same time. a) we don t all b) we can t all c) all we may not d) all we can t"

Transcription

1 Testez vos connaissances en anglais! Pour chaque question il n y a qu une seule bonne réponse. Cochez la case qui correspond à la bonne réponse. Vérifiez vos réponses en bas de la dernière page. Ne trichez pas! Big Brother is watching you!!! Example : This.. a book a) is b) am c) are d) be 1 : at the moment, I ll go to the shops. a) As it doesn t rain b) For it doesn t rain c) As it isn t raining d) For it isn t raining 2: She always buys my birthday. a) something nice for b) something nice to c) anything nice to d) anything nice for 3: There are twelve of us, so get into the car at the same time. a) we don t all b) we can t all c) all we may not d) all we can t 4: His children tell him that old to drive a car a) he s getting so b) he gets so c) he s getting too d) he s gets too 5: When there s a rocket service to the moon, her father has promised..her there a) bringing b) to bring c) taking d) to take 6: Your bicycle shouldn t be in the house!.. a) Put it out b) Take it out c) Put it off

2 d) Take it off 7: He s a good guitarist, but he plays the piano. a) quiet well b) very good c) much better d) too hardly 8: Molly doesn t eat fish. a) John doesn t that either b) Neither does John c) so doesn t John d) John doesn t too 9: In a shop. customers a) it is important pleasing b) there is important pleasing d) there is important to please c) it is important to please 10: She never eats..potatoes a) neither bread nor b) or bread or c) bread or d) neither bread or 11 : I..at 6 o clock a) would like to leave b) am wanting to leave c) will want leaving d) would like leaving 12: Your letter a) has arrived two days ago b) arrived since two days c) arrived two days ago d) has arrived since two days 13: If I. about it earlier I would have told you. a) knew b) would have known c) would know d) had known

3 14: I ll ring you as soon as I there a) get b) will have got c) shall get d) will get 15: Tony is a friend of mine. You met him last year. a) may meet b) may have met c) can meet d) can have met 16: He didn t thank me for the present. That s.. annoyed me. a) what b) that what c) the which d) that which 17: I ll have to buy.. trousers a) two b) a c) a couple of d) a pair of 18: She looks.. a) pleasantly b) pleasant c) that she s pleasant d) to be pleasant 19: I ve been looking for you.. a) everywhere b) anywhere c) for all places d) in all places 20: He didn t know.. or go home. a) if to wait b) to wait d) if that he should wait c) whether to wait

4 21: Send him to the bakers the bread a) for buying b) in order he buys c) to buy d) for to buy 22: I m going to the theatre tonight. So. a) do b) will I c) I will d) am I 23: If you. help you, you only have to ask me. a) want me to b) want I should c) want that I d) would want that I 24: He wants to get a better.. and earn more money. a) employ b) job c) work d) employment 25: I didn t hear what he was.. a) speaking b) talking c) saying d) telling Réponses : 1.c, 2.a, 3.b, 4.c, 5.d, 6.b, 7.c, 8.b, 9.d, 10.c, 11.a, 12.c, 13.d, 14.a, 15.b, 16.a, 17.d, 18.b, 19.a, 20.d, 21.c, 22.d, 23.a, 24.b, 25.c. Si vous avez entre 18 et 25 bonnes réponses votre niveau est correct mais révisez quand même Si vous avez entre 15 et 17 des révisions à prévoir Si vous avez entre 12 et 15 vous devez réviser sérieusement les règles de grammaire. Si vous avez moins de 12 ça ne va pas, vous rêvez pendant les cours d anglais??

5 Comment améliorer votre niveau en anglais avant le bac. 1 : Ne séchez plus les cours et faites vos devoirs! 2 : Retrouvez vos cahiers de grammaire sous cette pile de DVD et de BD. 3 : Regardez les films en VO. 4 : Consultez le site Internet du BBC World Service Learning English. Vous trouverez des exercices de grammaire, de vocabulaire et de prononciation avec corrigés. Cliquez sur la rubrique Weekender : là vous pouvez écouter des entretiens avec commentaires, explications du vocabulaire, questions de compréhension. Vous pouvez aussi télécharger le script. Cliquez sur la rubrique Words in the News vous pouvez écouter de très courts bulletins d information tout en lisant le script. 5 : Empruntez à la bibliothèque des recueils de nouvelles en anglais ou bilingues. Souvenez vous qu étudier l anglais à l université, cela ne veut pas dire seulement «apprendre à mieux parler et écrire l anglais» mais aussi étudier comment fonctionne la langue anglaise, étudier la littérature anglophone et l histoire des pays anglophones. Bonne chance et à bientôt!

ASKING QUESTIONS in ENGLISH

ASKING QUESTIONS in ENGLISH ASKING QUESTIONS in ENGLISH A/ Les pronoms interrogatifs pour construire des «WH- questions» : quel pronom interrogatif correspond à chaque pictogramme? WHO WHAT WHERE WHEN WHY WHICH WHAT TIME HOW OLD

Plus en détail

Nom du candidat remy lambert. Vocabulaire et grammaire - niveau intermédiaire Date du test 25 mai 2012. Nombre de questions 28.

Nom du candidat remy lambert. Vocabulaire et grammaire - niveau intermédiaire Date du test 25 mai 2012. Nombre de questions 28. Nom du candidat remy lambert Catégorie du test 02 - Langues-Anglais Nom du test Vocabulaire et grammaire - niveau intermédiaire Date du test 25 mai 2012 Nombre de questions 28 Durée du test 18 mn Indicateurs

Plus en détail

Français 3, Final Exam Review 2012

Français 3, Final Exam Review 2012 A. Vocabulaire : The vocabulary will be from the Restaurant Unit, and verbs that we have used throughout the year. B. Passé Composé vs. Imparfait When would you use the imparfait? What does it mean? When

Plus en détail

02VE. Enseignement secondaire technique Régime professionnel. Date: ANGL3-F. Participation à la vente 2 (Anglais)

02VE. Enseignement secondaire technique Régime professionnel. Date: ANGL3-F. Participation à la vente 2 (Anglais) Date: 21.07.2016 Enseignement secondaire technique Régime professionnel 02VE ANGL3F Participation à la vente 2 (Anglais) Division de l'apprentissage commercial Section des conseillers en vente Conseiller

Plus en détail

2. une chaise. On a wall? On the floor? On a table/desk? On a wall? On the floor? On a table/desk?

2. une chaise. On a wall? On the floor? On a table/desk? On a wall? On the floor? On a table/desk? CHAPITRE 1 Salut, les copains! VOCABULAIRE 2 p. 7 p. 8 p. 9 p. 10 14 Fill in the blank with the item in each list that doesn t belong. 1. une fille une porte un garçon 2. un poster un bureau une table

Plus en détail

LE SCHEMA DES PHRASES

LE SCHEMA DES PHRASES LE SCHEMA DES PHRASES Ordonner les mots dans la phrase A) Les phrases affirmatives Toute phrase affirmative a un schéma régulier. Elle peut être constituée d une seule proposition. Dans ce cas, on l appelle

Plus en détail

BOUCLES D OR ET LES STRANGE BEARS, SEMAINE 10

BOUCLES D OR ET LES STRANGE BEARS, SEMAINE 10 ENSEIGNER L ANGLAIS AVEC LA COLLECTION TIP TONGUE / BOUCLES D OR ET LES STRANGE BEARS, SEMAINE 10 Dossier pédagogique élaboré par Stéphanie Benson, directrice de la collection Tip Tongue et maître de conférences

Plus en détail

Présentation. La place des QCM de langues dans les concours d entrée aux différentes

Présentation. La place des QCM de langues dans les concours d entrée aux différentes Présentation La place des QCM de langues dans les concours d entrée aux différentes Écoles Supérieures de Commerce comme aux Instituts d Études Politiques est importante et requiert une préparation spécifique.

Plus en détail

POSITIONNEMENT DE DEPART

POSITIONNEMENT DE DEPART Date : Prénom : Nom : Classe : Etablissement précédent : Classe précédente : POSITIONNEMENT DE DEPART ANGLAIS 1 1. COMPETENCE : EXPRESSION ORALE EN INTERACTION A2 Une conversation avec le professeur d

Plus en détail

The Pluperfect Tense

The Pluperfect Tense The Pluperfect Tense The pluperfect tense is used to express an action in the past that happened before another action in the past. In English, this is called the past perfect tense. For example By the

Plus en détail

Coffee Break French Season 3 Expansion Pack A. Radio Lingua Ltd.

Coffee Break French Season 3 Expansion Pack A. Radio Lingua Ltd. Coffee Break French Season 3 Expansion Pack A Radio Lingua Ltd www.radiolingua.com Episode 1... 3 English phrases for translation... 3 Episode 1 Answer Key... 4 French translations... 4 Episode 2... 5

Plus en détail

BLANCHE-NEIGE ET LA MAGIC FROG, SEMAINE 5

BLANCHE-NEIGE ET LA MAGIC FROG, SEMAINE 5 ENSEIGNER L ANGLAIS AVEC LA COLLECTION TIP TONGUE / BLANCHE-NEIGE ET LA MAGIC FROG, SEMAINE 5 Dossier pédagogique élaboré par Stéphanie Benson, directrice de la collection Tip Tongue et maître de conférences

Plus en détail

Sommaire. Mode d emploi Teste tes connaissances Lexique Le questionnement Be Have got / Les pronoms personnels

Sommaire. Mode d emploi Teste tes connaissances Lexique Le questionnement Be Have got / Les pronoms personnels Sommaire Mode d emploi... 4 Teste tes connaissances... 8 1 Be Have got / Les pronoms personnels Le questionnement... 11 2 Le présent «be + V-ing» Le présent simple... 17 3 La possession There is et there

Plus en détail

Corrigé Compréhension de l écrit

Corrigé Compréhension de l écrit Corrigé Compréhension de l écrit Cette évaluation diagnostique a pour objet d aider le professeur à positionner ses élèves par rapport aux niveaux et dans l activité langagière de la compréhension de l

Plus en détail

FRENCH OBJECT PRONOUNS

FRENCH OBJECT PRONOUNS www.jefrench.com FRENCH OBJECT PRONOUNS Examples of direct and indirect objects in English: I see you. I eat an apple. I slap Pierre. I slap him. I give Pierre an apple. I give him an apple. In these last

Plus en détail

Future Tense with Quand and Si

Future Tense with Quand and Si Future Tense with Quand and Si This article will look at using quand with the future tense. This is very different to the way we use when to describe the future in English. We will also look at the future

Plus en détail

motivationnel Stephen Rollnick, Christopher C Butler, Paul Kinnersley, John Gregory, Bob Mash British medical journal

motivationnel Stephen Rollnick, Christopher C Butler, Paul Kinnersley, John Gregory, Bob Mash British medical journal motivationnel Stephen Rollnick, Christopher C Butler, Paul Kinnersley, John Gregory, Bob Mash British medical journal Plan 1) Introduction 2) Méthode -le «guiding style» -stratégies utiles -répondre au

Plus en détail

TOM ET LE SECRET DU HAUNTED CASTLE, SEMAINE 10

TOM ET LE SECRET DU HAUNTED CASTLE, SEMAINE 10 ENSEIGNER L ANGLAIS AVEC LA COLLECTION TIP TONGUE / TOM ET LE SECRET DU HAUNTED CASTLE, SEMAINE 10 Dossier pédagogique élaboré par Stéphanie Benson, directrice de la collection Tip Tongue et maître de

Plus en détail

High Five French. Episode 33. Transcript. Full transcript with language notes. Mathilde: Bonjour et bienvenue à High Five French.

High Five French. Episode 33. Transcript. Full transcript with language notes. Mathilde: Bonjour et bienvenue à High Five French. High Five French Episode 33 Transcript Full transcript with language notes Mathilde: Bonjour et bienvenue à High Five French. Hello and welcome to High Five French. My name is Emma. Je m appelle Emma.

Plus en détail

JEANNE ET LE LONDON MYSTERY, SEMAINE 7

JEANNE ET LE LONDON MYSTERY, SEMAINE 7 ENSEIGNER L ANGLAIS AVEC LA COLLECTION TIP TONGUE / JEANNE ET LE LONDON MYSTERY, SEMAINE 7 Dossier pédagogique élaboré par Stéphanie Benson, directrice de la collection Tip Tongue et maître de conférences

Plus en détail

Structures langagières travaillées et utilisées en classe par l élève. Anglais Document «passerelle» 1 / 5. Nom de l élève : Classe/groupe :...

Structures langagières travaillées et utilisées en classe par l élève. Anglais Document «passerelle» 1 / 5. Nom de l élève : Classe/groupe :... Document «passerelle» Ce document permet aux enseignants de l école primaire et de sixième, qui reçoivent de nouveaux élèves en début d année, de prendre connaissance de ce qui a déjà été étudié. Ces éléments

Plus en détail

FICHE DE RÉVISION DU BAC

FICHE DE RÉVISION DU BAC Introduction Cette fiche de cours vous rappelle comment utiliser. Plan du cours 1. Can 2. May 3. Might 4. Must 5. Have to 1. Can «Can» signifie «pouvoir» et indique : - la capacité intellectuelle ou physique

Plus en détail

Anglais. Mon mémo. an Ex : an old car, an hour. Grammaire. Grammaire. Grammaire. the. Singulier. Pluriel. Le pluriel des Noms. L adjectif.

Anglais. Mon mémo. an Ex : an old car, an hour. Grammaire. Grammaire. Grammaire. the. Singulier. Pluriel. Le pluriel des Noms. L adjectif. Mon mémo L article L adjectif Le pluriel des Noms Anglais Devant le groupe nominal : a little dog Article indéfini Invariable Dans un groupe nominal : Toujours placé avant le nom. Fonction : épithète Choses

Plus en détail

Cours: Pronoms complément

Cours: Pronoms complément Name : 6 ème 3 About Chores How often do you walk the dog out? I sometimes walk the dog out on Wednesdays at four o clock Faire des questions/réponses en utilisant le même schéma linguistique en insérant

Plus en détail

We ate this meal. This meal that we ate was very good. I gave Pierre the apple.

We ate this meal. This meal that we ate was very good. I gave Pierre the apple. www.jefrench.com RELATIVE PRONOUNS Que that or whom La femme que j aime me rend fou. The woman I love drives me nuts. Les amis que tu m as présentés sont très sympas. The friends you introduced me to are

Plus en détail

Let s take another look at the second part of the passé composé. Remember we said each passé composé in French is composed of two parts.

Let s take another look at the second part of the passé composé. Remember we said each passé composé in French is composed of two parts. le passé composé The passé composé indicates past action. Each verb is composed of two parts. The first part of each verb is the auxiliary or helping verb. The auxiliary verb is usually the present tense

Plus en détail

High Five French. Episode 32. Transcript. Full transcript with language notes. Mathilde: Bonjour et bienvenue à High Five French.

High Five French. Episode 32. Transcript. Full transcript with language notes. Mathilde: Bonjour et bienvenue à High Five French. High Five French Episode 32 Transcript Full transcript with language notes Mathilde: Bonjour et bienvenue à High Five French. Hello and welcome to High Five French. My name is Emma. Je m appelle Emma.

Plus en détail

Mangeons! How to play:

Mangeons! How to play: Mangeons! Object of the game: To be the first one to fill your plate with all the food groups, a beverage, and a dessert (The players will try to collect all four food group cards, then a dessert card.)

Plus en détail

Bienvenue. Leçons préliminaires

Bienvenue. Leçons préliminaires Leçons préliminaires 4. Bienvenue Objectifs In these preliminary lessons you will learn to: greet people say good-bye to people ask people how they are ask and tell names express simple courtesies find

Plus en détail

Leçon 14. Unité 5. Une promenade en ville Activité 1. En ville Counter 7:47 8: Activité 2. Où allez-vous? Counter 8:21 8:46.

Leçon 14. Unité 5. Une promenade en ville Activité 1. En ville Counter 7:47 8: Activité 2. Où allez-vous? Counter 8:21 8:46. Unité 5 Leçon 14 Nom MODULE 14 Une promenade en ville Video 3, DVD 2 14.1 Activité 1. En ville Counter 7:47 8:20 Listen as various people on the video tell you where they are going. Circle the letter of

Plus en détail

CHAPITRE 3 Nom Date 1 PENDANT ET APRES LES COURS. 1 Légendes Complete the captions for each of the following illustrations. à huit.

CHAPITRE 3 Nom Date 1 PENDANT ET APRES LES COURS. 1 Légendes Complete the captions for each of the following illustrations. à huit. CHAPITRE 3 Nom Date 1 Vocabulaire Mots 1 PENDANT ET APRES LES COURS 1 Légendes Complete the captions for each of the following illustrations. 1 Patrick à l école à huit. 2 Il passé à l école. 3 Les élèves

Plus en détail

Chapter 17 Negation [1] NEGATIVE FORMS. a. The most common negatives are: b. Position of negatives

Chapter 17 Negation [1] NEGATIVE FORMS. a. The most common negatives are: b. Position of negatives Chapter 17 Negation 216 [1] NEGATIVE FORMS a. The most common negatives are: ne pas not ne pas du tout not at all ne point not, not at all ne jamais never ne plus no more, no longer ne guère hardly, scarcely

Plus en détail

Preterit et Present perfect

Preterit et Present perfect ANGLAIS OBJECTIF A2 COURS N 1 PRETERIT ET PRESENT PERFECT PAGE 1/6 Preterit et Present perfect VOCABULAIRE an exhibition une exposition a skill un talent a landscape un paysage a storm une tempête a thief

Plus en détail

BLANCHE-NEIGE ET LA MAGIC FROG, SEMAINE 7

BLANCHE-NEIGE ET LA MAGIC FROG, SEMAINE 7 ENSEIGNER L ANGLAIS AVEC LA COLLECTION TIP TONGUE / BLANCHE-NEIGE ET LA MAGIC FROG, SEMAINE 7 Dossier pédagogique élaboré par Stéphanie Benson, directrice de la collection Tip Tongue et maître de conférences

Plus en détail

Concerns about Working Teens

Concerns about Working Teens Epreuve d'anglais des / des secteurs tertiaire et hôtellerie Session de juin 00 Concerns about Working Teens 5 0 5 9 Mômke Rockman from Germany feels parents and teachers need to explain to working teens

Plus en détail

VALENTIN ET LES SCOTTISH SECRET AGENTS, SEMAINE 9

VALENTIN ET LES SCOTTISH SECRET AGENTS, SEMAINE 9 ENSEIGNER L ANGLAIS AVEC LA COLLECTION TIP TONGUE / VALENTIN ET LES SCOTTISH SECRET AGENTS, SEMAINE 9 Dossier pédagogique élaboré par Stéphanie Benson, directrice de la collection Tip Tongue et maître

Plus en détail

ALGORITHMIQUE - 3èME édition - COURS AVEC 957 EXERCICES ET 158 PROBLèMES FROM DUNOD

ALGORITHMIQUE - 3èME édition - COURS AVEC 957 EXERCICES ET 158 PROBLèMES FROM DUNOD Read Online and Download Ebook ALGORITHMIQUE - 3èME édition - COURS AVEC 957 EXERCICES ET 158 PROBLèMES FROM DUNOD DOWNLOAD EBOOK : ALGORITHMIQUE - 3èME édition - COURS AVEC 957 Click link bellow and free

Plus en détail

ANGLAIS PROFESSIONNEL + TOEIC

ANGLAIS PROFESSIONNEL + TOEIC P R O G R A M M E DE F O R M A T I O N P R O F E S S I O N N E L L E ANGLAIS PROFESSIONNEL + TOEIC NIVEAU ELEMENTAIRE PUBLIC VISE PREREQUIS DUREE OBJECTIFS MOYENS ET METHODES PEDAGOGIQUES MOYENS TECHNIQUES

Plus en détail

ANGLAIS CAHIER DE L'ÉLÈVE

ANGLAIS CAHIER DE L'ÉLÈVE ANGLAIS CAHIER DE L'ÉLÈVE NOM DE L'ÉLÈVE : PRÉNOM DE L'ÉLÈVE : Date de naissance : Sexe : Ecole : Collège de secteur : !"# $ TEST DE COMPREHENSION ORALE Exercice 1 : Certains mots existent en anglais et

Plus en détail

UNIT: Society Topic: Family and friends Subject: Becoming an adult SAMPLE QUESTION BOOKLET

UNIT: Society Topic: Family and friends Subject: Becoming an adult SAMPLE QUESTION BOOKLET UNIT: Society Topic: Family and friends Subject: Becoming an adult SAMPLE QUESTION BOOKLET CONTENTS: 1. Gap fill little words 2. Gap fill verbs 3. Gap fill nouns 4. Complete the sentence in French (dictation)

Plus en détail

How to ask questions in French? using the same form as the positive form, but raising the intonation at the end of the sentence

How to ask questions in French? using the same form as the positive form, but raising the intonation at the end of the sentence www.jefrench.com How to ask questions in French? There are basically 3 ways to ask yes-no questions in French: using the same form as the positive form, but raising the intonation at the end of the sentence

Plus en détail

A pronoun is a word that replaces a noun. It is a pronoun that replaces coffee. Ex: Fred n aime pas boire le café parce qu il le trouve amer.

A pronoun is a word that replaces a noun. It is a pronoun that replaces coffee. Ex: Fred n aime pas boire le café parce qu il le trouve amer. Les Pronoms Qu est-ce que c est? A pronoun is a word that replaces a noun. Ex: Fred doesn t like to drink coffee because he finds it bitter. It is a pronoun that replaces coffee Ex: Fred n aime pas boire

Plus en détail

Bitesize French Mister V parle du futur

Bitesize French Mister V parle du futur Bitesize French parle du futur Quand tu as terminé tes études, tu veux en profiter un peu! Tu veux partir partout avec tout le monde! Eh bien Pas moi. Moi je vais rester à la maison. J ai décidé de chercher

Plus en détail

La Chair / The Flesh

La Chair / The Flesh La Chair / The Flesh Sommaire : 1) French dialogs / Dialogues français 2) English dialogs / Dialogues anglais 3) Bilingual text / Texte bilingue 4) English text + Timecode 1) French dialogs / Dialogues

Plus en détail

PRESENT SIMPLE PRESENT PROGRESSIF

PRESENT SIMPLE PRESENT PROGRESSIF PRESENT SIMPLE PRESENT PROGRESSIF 1 Exercice 1 : Conjuguez les verbes suivants au présent simple et au Verbe Pronom Présent simple Présent Progressif Exemple : To fall They fall They are falling To think

Plus en détail

«After, the pedlar moves and says [ ]»

«After, the pedlar moves and says [ ]» Fautes à éviter Fautes provenant des rédactions sur le chapitre 1 «the witches of Pendle» 1. After /before/ then 1 COMMENT DIRIEZ-VOUS : avant, il était électricien WRONG: before, he was an electrician

Plus en détail

How to ask open questions (1/2)

How to ask open questions (1/2) In lesson 14 and 24, we learned how to ask closed questions. It s now time to focus on how to ask open questions, which are the questions that can t be answered by Yes or No. BASIC INTERROGATIVE WORDS

Plus en détail

LEARN FRENCH BY PODCAST

LEARN FRENCH BY PODCAST LEARN FRENCH BY PODCAST AUDIO PODCASTS FOR LEARNERS OF FRENCH AS A FOREIGN LANGUAGE Lesson 17 She s not here right now would you like to leave a message? Plus Publications Bramley Douglas Road Cork Ireland

Plus en détail

"J'aimerais que ce soit un feu d'artifice, quelque chose de grandiose. Et

J'aimerais que ce soit un feu d'artifice, quelque chose de grandiose. Et Le 21 mai aux Etats-Unis, la FOX diffusera l'ultime épisode de Dr House. Une rumeur persistante annonce le décès du personnage joué par Hugh Laurie pour le final de la série médicale... Le titre de ce

Plus en détail

MODULE 2 : PREPARATION AU TOEIC 20 heures minimum

MODULE 2 : PREPARATION AU TOEIC 20 heures minimum A N G L A I S I N T E N S I F + T O E I C DUREE TOTALE : 120 HEURES, DONT Anglais: 60 heures en cours de groupes et 30 heures en FOAD TOEIC: 30 heures d'entraînement en ligne et 10 heures de tests corrigés.

Plus en détail

MATHéMATIQUES TOUT-EN-UN POUR LA LICENCE NIVEAU L1 : COURS COMPLET ET 270 EXERCICES CORRIGéS FROM DUNOD

MATHéMATIQUES TOUT-EN-UN POUR LA LICENCE NIVEAU L1 : COURS COMPLET ET 270 EXERCICES CORRIGéS FROM DUNOD Read Online and Download Ebook MATHéMATIQUES TOUT-EN-UN POUR LA LICENCE NIVEAU L1 : COURS COMPLET ET 270 EXERCICES CORRIGéS FROM DUNOD DOWNLOAD EBOOK : MATHéMATIQUES TOUT-EN-UN POUR LA LICENCE CORRIGéS

Plus en détail

BLANCHE-NEIGE ET LA MAGIC FROG, SEMAINE 4

BLANCHE-NEIGE ET LA MAGIC FROG, SEMAINE 4 ENSEIGNER L ANGLAIS AVEC LA COLLECTION TIP TONGUE / BLANCHE-NEIGE ET LA MAGIC FROG, SEMAINE 4 Dossier pédagogique élaboré par Stéphanie Benson, directrice de la collection Tip Tongue et maître de conférences

Plus en détail

French 3H Summer Assignments Madame von Essen Summer, 2017

French 3H Summer Assignments Madame von Essen Summer, 2017 French 3H Summer Assignments Madame v Essen Summer, 2017 As you are well aware, French 3 is an hors course. In that regard you are required to complete a summer assignment prior to the start of school.

Plus en détail

Voici une liste de critères avant de décider :

Voici une liste de critères avant de décider : Le verbe anglais_new principes 140x200 lundi11/02/13 13:25 Page92 Le verbe anglais Comparaison : present simple et present progressive Le present simple exprime essentiellement ce qui est : statique, inchangeant,

Plus en détail

Le temps des verbes et la traduction. 7. My brother is 5 years old and on my next birthday I will be 17 years old.

Le temps des verbes et la traduction. 7. My brother is 5 years old and on my next birthday I will be 17 years old. Le temps des verbes et la traduction A. Traduis les phrases suivantes en français. Attention au temps des verbes. 1. I am hungry and I am thirsty! 2. We should go to school at 8 o'clock. 3. I was going

Plus en détail

JEANNE ET LE LONDON MYSTERY, SEMAINE 8

JEANNE ET LE LONDON MYSTERY, SEMAINE 8 ENSEIGNER L ANGLAIS AVEC LA COLLECTION TIP TONGUE / JEANNE ET LE LONDON MYSTERY, SEMAINE 8 Dossier pédagogique élaboré par Stéphanie Benson, directrice de la collection Tip Tongue et maître de conférences

Plus en détail

Chapter 3 Lesson 1 Do you listen to music at weekends?

Chapter 3 Lesson 1 Do you listen to music at weekends? Lesson 1 Do you listen to music at weekends? Yes, I do. I listen to music every weekend. Do you go to the cinema on Sundays? No, I don t. I don t go to the cinema on Sundays. On utilise le présent simple

Plus en détail

ANGLAIS : Progression ( CE2/ CM1/CM2) Fonctions langagières Année 1 Année 2 Année 3

ANGLAIS : Progression ( CE2/ CM1/CM2) Fonctions langagières Année 1 Année 2 Année 3 ANGLAIS : Progression ( CE2/ CM1/CM2) Fonctions langagières Année 1 Année 2 Année 3 1. Saluer - Hello, Hi./ Good Bye, Bye. - Good morning, good afternoon, good night.( Trace écrite) -Revoir si besoin.

Plus en détail

BOUCLES D OR ET LES STRANGE BEARS, SEMAINE 7

BOUCLES D OR ET LES STRANGE BEARS, SEMAINE 7 ENSEIGNER L ANGLAIS AVEC LA COLLECTION TIP TONGUE / BOUCLES D OR ET LES STRANGE BEARS, SEMAINE 7 Dossier pédagogique élaboré par Stéphanie Benson, directrice de la collection Tip Tongue et maître de conférences

Plus en détail

BARBIE TOP MODEL. Un jeu de cartes avec des Barbie, pour 2 à 5 joueurs à partir de 5 ans. Règle du jeu

BARBIE TOP MODEL. Un jeu de cartes avec des Barbie, pour 2 à 5 joueurs à partir de 5 ans. Règle du jeu BARBIE TOP MODEL Un jeu de cartes avec des Barbie, pour 2 à 5 joueurs à partir de 5 ans Règle du jeu MATERIEL 80 cartes Barbie (5 x 16 cartes). Une carte Spéciale «Barbie Top Model». BUT DU JEU Préparer

Plus en détail

Listening. Foundation. Name... 1 On fait des excuses. Quel est le bon dessin? A B C D E F G

Listening. Foundation. Name... 1 On fait des excuses. Quel est le bon dessin? A B C D E F G Listening Foundation 1 On fait des excuses. Quel est le bon dessin? A B C D E F G Écrivez la bonne lettre dans chaque case. (4 marks) Exemple: D 1 2 3 4 2 Vous sortez avec une copine. Elle vous pose des

Plus en détail

TALKING ABOUT TIME. «What time is it please?» Regarde les exemples et réponds aux questions :

TALKING ABOUT TIME. «What time is it please?» Regarde les exemples et réponds aux questions : TALKING ABOUT TIME «What time is it please?» 08:00 Eight AM / Eight o clock 16:00 Four PM / Four o clock 08:05 Five past eight AM 16:15 A quarter past four PM 08:35 Twenty five to nine AM 16:30 Half past

Plus en détail

Going Home. Medicines. Pain. Diet

Going Home. Medicines. Pain. Diet Going Home After an illness or injury, some things may change in your life. Make sure you and your family know the answers to these questions before you go home from the hospital. Medicines Am I taking

Plus en détail

French translation: school and future plans

French translation: school and future plans A. Starter Match the opinion words and phrases by writing the letters in the grid below. 1 = 2 = 3 = 4 = 5 = 6 = 7 = 8 = 9 = 10 = 11 = 12 = French English 1. ma matière préférée a. my teacher is nice 2.

Plus en détail

who, which et where sont des pronoms relatifs. who et which ont la fonction de sujet du verbe de la subordonnée. who, which => qui

who, which et where sont des pronoms relatifs. who et which ont la fonction de sujet du verbe de la subordonnée. who, which => qui Chapter 3, lesson 1 Has Claire switched off the lights? Yes, she has. She has already switched off the lights. Have Clark and Joe made reservation at a hotel? No, they haven t. They haven t made reservation

Plus en détail

Les expressions idiomatiques

Les expressions idiomatiques A. Translate the following idioms literally (word for word) into English, using a dictionary to help you. Remember that il (ne) faut (pas) can be translated as you must (not) or you should (not). 1. Une

Plus en détail

La liste d orthographe hebdomadaire Weekly Spelling Word List The Sight Words make up 50% to 75% of the words used in English books, magazines, etc. The same is true in French. As a writer, it is important

Plus en détail

Bonjour et bienvenue à notre leçon de grammaire pour cette semaine! La grenouille Les Français mangent des cuisses de grenouilles.

Bonjour et bienvenue à notre leçon de grammaire pour cette semaine! La grenouille Les Français mangent des cuisses de grenouilles. www.jefrench.com Bonjour et bienvenue à notre leçon de grammaire pour cette semaine! La grenouille The frog Les Français mangent des cuisses de grenouilles. The French eat frog legs REVISION AND EXPANSION

Plus en détail

LA PERSONNE SPÉCIALE

LA PERSONNE SPÉCIALE LA PERSONNE SPÉCIALE These first questions give us some basic information about you. They set the stage and help us to begin to get to know you. 1. Comment tu t appelles? What is your name? Je m appelle

Plus en détail

TECHNIQUES D'ANIMATION : POUR LE DESSIN ANIMé, L'ANIMATION 3D ET LE JEU VIDéO BY RICHARD WILLIAMS

TECHNIQUES D'ANIMATION : POUR LE DESSIN ANIMé, L'ANIMATION 3D ET LE JEU VIDéO BY RICHARD WILLIAMS Read Online and Download Ebook TECHNIQUES D'ANIMATION : POUR LE DESSIN ANIMé, L'ANIMATION 3D ET LE JEU VIDéO BY RICHARD WILLIAMS DOWNLOAD EBOOK : TECHNIQUES D'ANIMATION : POUR LE DESSIN ANIMé, Click link

Plus en détail

Music & Beyond Experience Survey / Sondage

Music & Beyond Experience Survey / Sondage Music & Beyond 2017 Experience Survey / Sondage Please take a moment to help us improve your experience at Music and Beyond. When you re done, please leave the survey with a volunteer. Nous vous remercions

Plus en détail

VALENTIN ET LES SCOTTISH SECRET AGENTS, SEMAINE 7

VALENTIN ET LES SCOTTISH SECRET AGENTS, SEMAINE 7 ENSEIGNER L ANGLAIS AVEC LA COLLECTION TIP TONGUE / VALENTIN ET LES SCOTTISH SECRET AGENTS, SEMAINE 7 Dossier pédagogique élaboré par Stéphanie Benson, directrice de la collection Tip Tongue et maître

Plus en détail

APPRENEZ L ANGLAIS RAPIDEMENT... Rien de plus simple!

APPRENEZ L ANGLAIS RAPIDEMENT... Rien de plus simple! APPRENEZ L ANGLAIS RAPIDEMENT... Rien de plus simple! NIVEAU / LEVEL II SEMAINE / WEEK 34 Par Bob McDuff FORWARD AND INSTRUCTIONS FORWARD Hi! My name is Bob McDuff, the English Professor. Welcome to week

Plus en détail

Le tableau ci-dessous, complété par les notes et exemples associés, devrait être utile pour traduire correctement le verbe «devoir» en anglais!

Le tableau ci-dessous, complété par les notes et exemples associés, devrait être utile pour traduire correctement le verbe «devoir» en anglais! ANGLAIS PRATIQUE - PRACTICAL ENGLISH Fondements : voir la liste des articles de cette rubrique to have to, must, to need to, should Le tableau ci-dessous, complété par les notes et exemples associés, devrait

Plus en détail

SUMMARY. 1) Things to do before leaving 2) International Students Contact details 3) Some pictures to remember.. 4) Appendices (Letters to send)

SUMMARY. 1) Things to do before leaving 2) International Students Contact details 3) Some pictures to remember.. 4) Appendices (Letters to send) SUMMARY «El viaje, la mejor escuela de la vida» «Les voyages forment la jeunesse..» 1) Things to do before leaving 2) International Students Contact details 3) Some pictures to remember.. 4) Appendices

Plus en détail

Pendant et après les cours

Pendant et après les cours 3 Vocabulaire Mots 1 Pendant et après les cours 1 Légendes Complete the captions for each of the following illustrations. 1. Patrick arrive à l école à huit heures. 2. Il passe la journée à l école. 3.

Plus en détail

JEANNE ET LE LONDON MYSTERY, SEMAINE 9

JEANNE ET LE LONDON MYSTERY, SEMAINE 9 ENSEIGNER L ANGLAIS AVEC LA COLLECTION TIP TONGUE / JEANNE ET LE LONDON MYSTERY, SEMAINE 9 Dossier pédagogique élaboré par Stéphanie Benson, directrice de la collection Tip Tongue et maître de conférences

Plus en détail

FLORIMOND À LA RECHERCHE DU OXFORD TREASURE, SEMAINE 5

FLORIMOND À LA RECHERCHE DU OXFORD TREASURE, SEMAINE 5 ENSEIGNER L ANGLAIS AVEC LA COLLECTION TIP TONGUE / FLORIMOND À LA RECHERCHE DU OXFORD TREASURE, SEMAINE 5 Niveau : Cycles 2 et 3. Classe : CE2, CM1, CM2, voire 6 e, selon le niveau des élèves et les enseignements

Plus en détail

Leçon 1A Unité 1 A B U R E A U L P E T I T A M I

Leçon 1A Unité 1 A B U R E A U L P E T I T A M I INFO GAP ACTIVITIES Leçon 1A Élève 1 6 Mots mélangés (student text, p. 14) You and a partner each have half of the words of a wordsearch (des mots mélangés). Pick a number and a letter and say them in

Plus en détail

Méthode LOLLIPOP. I ve got no I haven t got any. I m fine/so-so/not very well. CM1 CM1 What a pity! Ouch! It hurts!

Méthode LOLLIPOP. I ve got no I haven t got any. I m fine/so-so/not very well. CM1 CM1 What a pity! Ouch! It hurts! Méthode LOLLIPOP Parler de soi I m My name s I m (5 ) (years old) My birthday is I live in I come from I m French My phone number is CE2 CM1 Mum/Mummy Dad/Daddy I ve got I haven t got I ve got no I haven

Plus en détail

Les Expressions Utiles pour la Classe

Les Expressions Utiles pour la Classe Les Expressions Utiles pour la Classe Salutations Greetings Monsieur, messieurs (pl.) Madame, Mesdames (pl.) Mademoiselle, Mesdemoiselles (pl.) Bonjour (Madame, Monsieur, Mademoiselle) Bonsoir (Madame,

Plus en détail

LE PARFAIT SECRéTAIRE : 300 MODèLES DE LETTRES POUR L'ENTREPRISE BY COLLECTIF

LE PARFAIT SECRéTAIRE : 300 MODèLES DE LETTRES POUR L'ENTREPRISE BY COLLECTIF Read Online and Download Ebook LE PARFAIT SECRéTAIRE : 300 MODèLES DE LETTRES POUR L'ENTREPRISE BY COLLECTIF DOWNLOAD EBOOK : LE PARFAIT SECRéTAIRE : 300 MODèLES DE LETTRES Click link bellow and free register

Plus en détail

leçon 6 M.Lavigne cherche un manteau

leçon 6 M.Lavigne cherche un manteau leçon 6 M.Lavigne cherche un manteau The French people like to do shopping. In France, the quality clothes are very expensive. Lot of people wait for the sale period to buy their clothes.they often go

Plus en détail

MATHS CE1 : MESURES DE LONGUEURS Période 1

MATHS CE1 : MESURES DE LONGUEURS Période 1 MATHS CE1 : MESURES DE LONGUEURS Période 1 Objectifs : - Comparer des longueurs de lignes brisées par comparaison indirecte - Mesurer des longueurs par report d une unité et mettre en œuvre l additivité

Plus en détail

HYDRODYNAMIQUE PHYSIQUE. PROBLèMES RéSOLUS AVEC RAPPELS DE COURS BY MARC FERMIGIER

HYDRODYNAMIQUE PHYSIQUE. PROBLèMES RéSOLUS AVEC RAPPELS DE COURS BY MARC FERMIGIER Read Online and Download Ebook HYDRODYNAMIQUE PHYSIQUE. PROBLèMES RéSOLUS AVEC RAPPELS DE COURS BY MARC FERMIGIER DOWNLOAD EBOOK : HYDRODYNAMIQUE PHYSIQUE. PROBLèMES RéSOLUS Click link bellow and free

Plus en détail

Happy Families: cultural game Teaching notes

Happy Families: cultural game Teaching notes Teaching notes This is a revision card game based on Happy Families. You will need to copy and cut up one set of the playing cards for each group of three to four students. The aim of the game is for students

Plus en détail

EXERCICES OBLIGATOIRES D ANGLAIS POUR LES ELEVES DE 3 ème PASSANT EN SECONDE.

EXERCICES OBLIGATOIRES D ANGLAIS POUR LES ELEVES DE 3 ème PASSANT EN SECONDE. EXERCICES OBLIGATOIRES D ANGLAIS POUR LES ELEVES DE 3 ème PASSANT EN SECONDE. ILS CONSTITUENT LES BASES REQUISES POUR BIEN DEMARRER L ANNEE DE SECONDE. A - GRAMMAIRE I Posez la question qui correspond

Plus en détail

Programmation Anglais CM1

Programmation Anglais CM1 Programmation Anglais CM1 FONCTIONS STRUCTURES LANGAGIERES Salutations Hello, good morning, good afternoon, good evening, good night, hi, goodbye, bye, see you, how do you do, how are you? thanks, thank

Plus en détail

Practice at Home: Dear Parents,

Practice at Home: Dear Parents, Practice at Home: Dear Parents, In French we have learned the names of certain classroom objects and several different prepositions. I am sending home some flashcards to help your child practise these

Plus en détail

Bon appétit! B L article partitif: du, de la p Au supermarché. Les verbes vouloir, pouvoir et devoir p. 166

Bon appétit! B L article partitif: du, de la p Au supermarché. Les verbes vouloir, pouvoir et devoir p. 166 UNITÉ 3 Bon appétit! Quit LEÇON A Les verbes vouloir, pouvoir et devoir p. 166 B L article partitif: du, de la p. 168 C L article partitif dans les phrases négatives p. 170 A Les verbes vouloir, pouvoir

Plus en détail

LIST OF USUAL PRONOUNS. singular. person. They rd person

LIST OF USUAL PRONOUNS. singular. person. They rd person English Owie fixer Subject pronouns or possessive adjectives. LIST OF USUAL PRONOUNS SUBJECT PRONOUNS (avant un verbe) 1 st person 1 I st person singular singular 2 nd person 2 You nd person singular singular

Plus en détail

Unit 6 Notes. Nom. 6.A Notes. The verb venir. De + Definite Articles. The verb is irregular. It means. venir. Examples:

Unit 6 Notes. Nom. 6.A Notes. The verb venir. De + Definite Articles. The verb is irregular. It means. venir. Examples: Unit 6 Notes Nom 6.A Notes The verb venir The verb is irregular. It means. je tu il/elle/on venir nous vous ils/elles Vous ne venez pas demain? Si, je viens à 16 heures. De + Definite Articles The preposition

Plus en détail

Académie de Poitiers Compétences en langue étrangère en fin de CM2 Anglais - Juin 2008

Académie de Poitiers Compétences en langue étrangère en fin de CM2 Anglais - Juin 2008 cadémie de Poitiers Compétences en langue étrangère en fin de CM2 nglais - Juin 2008 Ecole : Nom de l élève : Classe : 1. Des consignes et des rituels de classe ÉCOUTER ET COMPRENDRE Exemple 0 : Que dit

Plus en détail

Les lois organiques: étude comparée France - Thaïlande: Analyse des lois organiques de France et Thaïlande (French Edition)

Les lois organiques: étude comparée France - Thaïlande: Analyse des lois organiques de France et Thaïlande (French Edition) Les lois organiques: étude comparée France - Thaïlande: Analyse des lois organiques de France et Thaïlande (French Edition) Keerati Saneewong Na Ayudthaya Click here if your download doesn"t start automatically

Plus en détail

Paper Reference. Edexcel GCSE

Paper Reference. Edexcel GCSE Surname Centre No. Initial(s) Paper Reference 1 2 2 6 Candidate No. 1 F Signature Paper Reference(s) 1226/1F Examiner s use only Edexcel GCSE Team Leader s use only French Paper 1F Listening and Responding

Plus en détail

Modern Foreign Languages

Modern Foreign Languages MFL1: to be able to recognise modal verbs and to be able to accept and refuse invitations Exercise A put the English expressions in the second column French Answers English Je veux Tu veux You want to

Plus en détail

French near future battleships

French near future battleships Worksheet Exercise 1 Write four Xs. Do not show your partner. First time: find your partner s Xs: Nous allons jouer au foot. Second time: find your partner s Xs: Nous allons jouer au foot? jouer au foot.

Plus en détail

What time is it? It s five o clock. [you hear: sizeur] It s six o clock. [you hear: seteur] It s seven o clock. It s eight o clock. It s 2 P.M.

What time is it? It s five o clock. [you hear: sizeur] It s six o clock. [you hear: seteur] It s seven o clock. It s eight o clock. It s 2 P.M. www.jefrench.com EXPRESSIONS DE TEMPS Time expressions Quelle heure est-il? Vous avez l heure? What time is it? C est l heure de ma sieste. It s time for my nap. Il est une heure. It s one o clock. Il

Plus en détail

In this session, we will practise discussing what you think of smoking and its effects.

In this session, we will practise discussing what you think of smoking and its effects. Le tabac In this session, we will practise discussing what you think of smoking and its effects. You should research the following vocabulary: - sports - leisure activities - opinion phrases In this session,

Plus en détail

Echanger entre chercheur d emploi / employeur sur un petit boulot : poser des questions / fournir des informations précises

Echanger entre chercheur d emploi / employeur sur un petit boulot : poser des questions / fournir des informations précises Séance 5 : fiche objectif - Niveau visé : A2+ B1 Résumé du scénario en cours: dans cette séquence les élèves sont mis dans la situation d un jeune anglophone qui cherche un petit boulot. Les pages 20 et

Plus en détail